Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Abonohu për Info

Lajme

Vlerësimi i nevojave të bizneseve kosovare për profesionistë nga Diaspora

14.06.2013

Projekti Diaspora për Zhvillim në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Kosovës është duke hulumtuar kërkesën e bizneseve në Kosovë për profesionistë nga diaspora (në Zvicër)..më shumë

Punëtoria ‘Komunikimi dhe sjellja gjatë përballjes me situata të vështira në punë”

29.05.2013

Më 20 dhe 21 maj 2013 në Rugovë u mbajt punëtoria ‘Komunikimi dhe sjellja gjatë përballjes me situata të vështira në punë”, e cila u organizua në bashkëpunim më Institucionin e Avokatit të Popullit dhe projektin ‘Diaspora për Zhvillim’. Në punëtori morën pjesë 34 bashkëpunëtorë të Institucionit të Avokatit të Popullit.më shumë

Organizatat nė Kosovė

Organizatat nė Diasporė

Lajme nga Diaspora

Këndi i informacionit